Dispecerat

021 9424

Vodafone
0722 95 45 25
Orange
0745 68 56 83
Cosmote
0766 66 94 24


Tarife

1.72 lei/km
1.72 lei/pornirea
17.2 lei/ora stationarea

GENERALITATI -                                                                                   Suntem orientati spre clientela si investim timp si daruire adevarata fiecarui proiect al partenerilor nostri. Non-stop, din 1998.

Asiguram oricand si oricui servicii de transport persoane in regim de taxi, pe baza de comanda, cat si servicii de transport corporate, dedicate institutiilor, societatilor sau unitatilor de cazare si timp liber, in cele mai avantajoase conditii. Comenzile de taxi se pot face NON STOP prin orice mijloc: telefon direct la dispecerat, prin apelarea unuia dintre numerele noastre de telefon, prin intermediul aplicatiei ANDROID si IOS sau prin comenzi online, direct de pe site-ul nostru.

PARTICULARITATI -                                                                                                        Vouchere de transport taxi. Dvs decideti cat alocati. Noi transportam!                                                  Colaboram, prin diverse sisteme de vouchere cu corporatii din Municipiul Bucuresti, precum hoteluri, restaurante, baruri, radiouri si televiziuni de prestigiu, mari hipermarketuri sau corporatii private care doresc sa isi asigure transportul permanent al personalului. Colaboram si in sisteme de barter cu parteneri din domeniul Media sau Advertising (radiouri, televiziuni, presa). Daca doriti o oferta personalizata de transport, prin sistem de voucher, nu ezitati sa folositi formularul de contact si reprezentantul nostru de vanzari va va contacta in cel mai scurt timp pentru o oferta croita special pentru nevoile dvs!